Nu har det varit lugnt!

Det har passerat en hel del dagar sedan sist och konstigt nog så har det inte hänt speciellt mycket. Jag mår hyfsat bra och det råder ett visst lugn över livet. Lite småkrämpor som vanligt med inga störtdykningar. Sockret håller sig på mattan och jag tar nästan inget insulin för då är vi där igen. Jag låter kroppen sköta det hela och anpassa intaget av mat så det synkar ihop.

Det är faktiskt kul att få skriva att jag mår ganska bra utan krusiduller. Kan nu bara resten av sommaren fortlöpa på samma sätt så blir jag glad.
–Kanske jag har fått min beskärda del i år?
–Vem vet förutom Lisa Ekdal!

Jag har inte gjort upp några planer alls förutom att jag ska servera middag på lördag då Micke kommer hit på lamm i dragon. Det lär bli en överraskning. Jag har beskurit mitt kontaktnät och nästan upphört att existera. Det är skönt att slippa alla krav på att vara med i svängen.
–Denna tillgänglighet!
–Att alltid finnas till!
–För vad och för vem?
Jag har sovit den sista tiden som om jag aldrig hade sovit förr. Kroppen har ett stort behov att vila. Men det är ganska skönt att sova och drömma.

Det är bara synd att min vän Anders försvann efter 40 år. Jag saknar honom väldigt mycket, men han har sin stolthet så det lär knappast hända något där. Övriga vänner är märkbart tysta och frånvarande. Men just nu söker jag ingen kontakt med någon utan försöker se till att det fungerar på hemmaplan först av allt.

Jag tror jag har lyckats. Peppar peppar och inte en olycka i sängen heller utan allt har fungerat till nu. Det är så skönt att leva ett vanligt liv utan katastrofer varje dag. Idag ska jag ut och försöka hitta en lammstek som passar till på lördag. Micke dricker vin så jag lär väl köpa en vinare så han får något. Jag själv står över denna gång för det leder bara år ett håll.
–Nedåt!
Inte för att jag vet vad som har hänt, men intresset för film har avtagit. Jag har inte gjort något vettigt på den fronten sedan förra året. Det är som om intresset har dött ut, eller är mättat. Jag har det mesta och saknar inte något just nu. Därför har jag klarat av att skaffa en bioanläggning och ett keyboard. Allt betalt på den svältlön jag har. Nu är det bara glasögonen kvar att ta itu med. Tyvärr femsiffrigt denna gång.

Nu slutar jag svamla för denna gång och nu är det kyrkmarknad till helgen så det finns lite att göra.

/Ulf