Muslimska ”män” eller är de outvecklade barn?

Fram till puberteten är vi alla lika! Sedan händer det något i våra kroppar och framför allt hos män i den muslimska världen! De kan inte låta bli flickor så de måste gömmas under stora sjok av tyg så man knappt ser att det är en kvinna. Sedan kommer de till den något modernare världen och kräver att den ska anpassa sig efter deras okontrollerade könsdrifter!

Detta vansinne håller på att bli en farsot. De vill införa Sharialagar för att få ett slut på den västerländska öppenheten. Jag ser det här mycket tydligt på nära håll här i Öjebyn och vid mitt bussåkande. På promenad till och från affären går män och kvinnor i skilda grupper. Kvinnorna bär och släpar kassar och dylikt och håller reda på barn. Männen går först och pratar och skrattar. De har gjort sitt då de har betalat på Konsum eller Ica. Sedan får kvinnorna ta hand om resten.

Jag erbjöd mig att köra hem en kvinnas tunga kassar på moppen då de bor på nästa gård. Det skulle jag inte ha gjort för hennes man kom till undsättning och bad mig att inte störa hans kvinna när hon gjorde sitt uppdrag. Jag hade många fulheter på tungan, men jag höll tyst och rullade hem. Men vilka tankar skapar det? Ska de integreras i vårt samhälle eller bygger de ett eget?

Det är samma sak på bussen. Kvinnor i en grupp avskiljda från männen. Jag har i alla fall kommit fram till slutsatsen att de vill fortsätta bygga sitt segregerade samhälle även här i Sverige. Varför kommer de då hit? Tror de att det ska bli ett nytt Sudan eller Eritrea här i norra Sverige. Vi kan erbjuda säkerhet och skydd, men då måste man även anpassa sig till hur livet fungerar här.

Samma sak kom jag underfund med då jag utvandrade till Kreta för många år sedan. Jag måste anpassa mig till det grekiska samhället och inte tvärtom.

Men som jag sa i början så verkar det som om könsdriften är för svår att hantera för dessa män/barn. Om jag får se en kvinna i sin fulla härlighet så måste jag få sätta på henne utan tvekan. Är det sunt eller vansinne. Jag säger att det är fel! Visst lockar kvinnor och kan även attrahera mig ibland, men det väcker inga fula tankar om att jag måste just ha henne för att hon exponerar sig. Där är nog gränsen och den är ganska tydlig. Visst kan jag uppvakta henne, men hon bestämmer om jag får komma nära.

Där har vi en stor skillnad. Den skillnaden verkar inte finnas i den muslimska världen. Där är vår Gud kontra Muhammed lite olika. Framför allt detta att nästa profet ska födas av en man. Det visar verkligen på en fatal olikhet. Säg den man som vill föda ett barn genom sitt organ? Det räcker med att pinka ut en njursten så är smärtgränsen nådd!

Då får jag till svar att det är så gudomligt att bli utvald så det spelar ingen roll. Enligt sägnen så frestade Eva, Adam och de blev förskjutna från paradiset just på grund av detta. Men hur hade vår Gud tänkt sig att vi skulle fortplanta oss? Är det överhuvudtaget någon som har tänkt efter lite? Hur går det till i djurens värld? Är det någon som har tänkt i de banorna? Där är det ingen som ifrågasätter utan sex sker ganska öppet för att hålla arten vid liv.

Är mänskligheten så annorlunda? Vilka djur bär burka eller shador? För att inte fresta andra! Inte några utan urvalet sker helt naturligt. Starkast är kung och bestämmer. Nu är vi människor så vi tillåter vissa avvikelser från normalt beteende som exempelvis funktionsnedsättningar. Det tolereras inte i djurens värld, men väl i vår. Egentligen i djurens värld så skulle jag vara död då jag inte kan till 100 % ta vara på mig själv.

Där får jag vara tacksam för att vara människa och inte ett lejon. Då hade det varit slut för tio år sedan. Idag så har jag ett ganska bra liv men med vissa begränsningar. De är överkomliga och inte något egentligt hinder. Däremot så kan jag ibland känna omgivningens misstro mot vad jag kan och presterar. Där kan jag få känna på en misstro mot att jag är en belastning för samhället. Vad har vi då våra försäkringar till? Något fint att visa upp för omvärlden!

Med detta uttalande så är jag inte sverigedemokrat utan fortfarande socialist och kommer så att förbli. Tillsammans bygger vi Sverige medan alliansen raserar landet.

Detta är från hjärtat, så länge det slår.

/Ulf