Nu ska jag inte gå till överdrift!

Jag har blivit opererad för stomi (bajspåse på magen). Det har varit en jobbig tid med mycket omställningar, men jag är fri från blöjor! Det är en lättnad. Allt kommer ut via ett hål på magen i stället för att sorma ner i sängen. Nu har jag ändå lyckats spränga påsen två gånger när jag har sovit tungt. Men det är så mycket lättare att ta hand om. Allt är koncentrerat till et enda ställe på kroppen. Inga smetigheter runt omkring.

Operationen gjordes med titthålsteknik så smärtorma är inte så farliga utan går att leva med. Jag kan däremot inte hosta då det gör för ont. Men min summering är att allt har blivit bättre från att ha varit värst av värsta saker. Jag var skeptisk till operationen, men har ändrat åsikt då ingreppet faktiskt fört mig framåt i stället för tre steg bakåt! Det kanske inte låter så mycket att flytta ”skitproblemet” från baken till magen men det är verklighet och det är det jag lever i.

Jag vet att det är några läsare som är kräsna och inre gillar det jag skriver. Men det skiter jag i för det är min verklighet som jag lever i. Inga krusiduller eller omskrivningar utan bara rakt på utan pardon. Det finns så många bloggar så det här är bara en i mängden, men den är min. det positiva är att mitt humör har blivit bättre och jag hat inte så stora svängningar längre. Det är väl psyket som har fått sitt. Jag är inte redo för att lägga in mig längre utan mår bäst av friheten.

Äta en bit mat och dricka en pilsner. Vad mer kan man begära? Jo, att de båda går i synk. Just nu finkar det och jag hade alldeles nyss hemtjänsten här för att kolla läget. Läget var bara bra och jag satt och skrev på min lap. Det är stora framgångar. Lag har visst tappat mitt konto i Iraklion och de har blockerat servern. Egentligen så spelar det ingen roll längre. Jag skiter i det hela och låter vinden dra förbi. Nu orkar jag inte skriva mer så det här får bli ett skut…

(Ulf